آخرین رتبه قبولی گفتار درمانی در دانشگاه‌های مختلف

زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

انتخاب رشته کنکور سراسری همواره از سخت‌ترین و حساس‌ترین قسمت‌های پروسه آزمون سراسری بوده و هست. معمولاً داوطلبان هر سال در مهلت انتخاب رشته کنکور از طریق مشاوره با افراد مطلع ، متخصص و با تجربه در این زمینه سعی می‌کنند تا شانس قبولی خود را در رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف سنجیده و بهترین انتخاب‌ها را انجام دهند. برای این امر در اختیار داشتن دیتاها و اطلاعات صحیح از رتبه‌ها و ترازهای مورد نیاز برای قبولی هر رشته اهمیت بسیار زیادی دارد. شما زمانی که اطلاعات کاملی از داوطلبان سالیان گذشته آزمون سراسری داشته باشید می‌توانید با مقایسه و تحلیل و بررسی تا حدود بسیار زیادی شانس خود را بسنجید. در این مقاله مرکز مشاوره تحصیلی باخه آخرین رتبه قبولی گفتار درمانی دانشگاه سراسری و آزاد در اختیار شما قرار داده شده است.

مشورت با یک مشاور خوب ، با تجربه و متخصص در خصوص انتخاب رشته کنکور سراسری و دانشگاه آزاد به شما کمک می‌کند تا بهترین نتیجه را از انتخاب‌های خود بگیرید.

آخرین رتبه قبولی گفتار درمانی دانشگاه سراسری

پس از برگزاری کنکور و اعلام نتایج اولیه انتخاب رشته دانشگاه‌های سراسری شامل دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، غیرانتفاعی، پیام نور و پردیس خودگردان بصورت جداگانه از دانشگاه آزاد و از طریق سایت سازمان سنجش انجام می‌گردد. بنابراین داوطلبان آزمون سراسری که قصد انتخاب رشته دارند باید برای دوره‌ها و دانشگاه‌های مذکور به صورت جداگانه تصمیم گیری نمایند.

رتبه‌های قبولی گفتار درمانی روزانه منطقه 1

رتبه دانشگاه روزانه
4015 دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران(رشته های گروه پزشکی) روزانه
4115 دانشگاه علوم پزشکی ایران روزانه
4508 دانشگاه علوم پزشکی شیراز روزانه
4682 دانشگاه علوم پزشکی مشهد روزانه

 

رتبه‌های قبولی گفتار درمانی روزانه منطقه 2

رتبه دانشگاه روزانه
5431 دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران(رشته های گروه پزشکی) روزانه
5476 دانشگاه علوم پزشکی شیراز روزانه
7100 دانشگاه علوم پزشکی ایران روزانه
7561 دانشگاه علوم پزشکی بابل روزانه
8571 دانشگاه علوم پزشکی مشهد روزانه

 

رتبه‌های قبولی گفتار درمانی روزانه منطقه 3

رتبه دانشگاه روزانه
3551 دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران(رشته های گروه پزشکی) روزانه
3642 دانشگاه علوم پزشکی مشهد روزانه
3756 دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز روزانه
5274 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روزانه
5587 دانشگاه علوم پزشکی شیراز روزانه
6325 دانشگاه علوم پزشکی تبریز روزانه
7463 دانشگاه علوم پزشکی سمنان روزانه

 

رتبه‌های قبولی گفتار درمانی پردیس خودگردان ( ظرفیت مازاد ) منطقه 1

رتبه دانشگاه
4235 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
6455 دانشگاه علوم پزشکی زابل
6578 دانشگاه علوم پزشکی همدان
6852 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

رتبه‌های قبولی گفتار درمانی پردیس خودگردان ( ظرفیت مازاد ) منطقه 2

رتبه دانشگاه
4211 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
5112 دانشگاه علوم پزشکی همدان
9557 دانشگاه علوم پزشکی زابل
9690 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

 

رتبه‌های قبولی گفتار درمانی پردیس خودگردان ( ظرفیت مازاد ) منطقه 3

رتبه دانشگاه
2804 دانشگاه علوم پزشکی زابل
2879 دانشگاه علوم پزشکی همدان
2898 دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
2929 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
2938 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

مشاوره انتخاب رشته و قبولی گفتار درمانی

موضوع انتخاب رشته و بررسی و تحلیل شانس قبولی یک امر مهم و تأثیرگذار است. افراد معمولاً برای انجام انتخاب رشته راه ها و روش های متفاوتی را در پیش می‌گیرند. بعضی افراد با دانشجویان و کسانی که زودتر از آنها وارد دانشگاه شده اند مشورت می‌کنند، برخی دیگر از افراد متخصص در امر مشاوره و انتخاب رشته کمک می‌گیرند، بعضی افراد نیز به تنهایی و به تصمیم خود عمل کرده و از کسی کمک نمی‌گیرند. اما ما می‌خواهیم در این مقاله نکات و موضوعات مهمی را که در خصوص نحوه صحیح انتخاب رشته وجود دارد بیان نموده و به شما کمک کنیم تا به بهترین شکل نسبت به انتخاب اولولیت های خود در دانشگاه سراسری و آزاد اقدام کنید.

معرفی رشته گفتار درمانی

یک گام مهم در انتخاب رشته شناخت کامل نسبت به رشته ها و همچنین دانشگاه ها است. در قدم اول شما حتماً باید از چارت درسی رشته مورد نظر، شهریه دانشگاهی رشته، طول مدت تحصیل، آینده شغلی، مشاغل مرتبط، استعدادهای مورد نیاز و درآمد حاصل از این رشته اطلاع پیدا کنید تا ببینید که آیا این رشته برای شما مناسب می باشد یا خیر؟ به همین منظور شما می توانید برای آشنایی با این رشته به مقاله معرفی رشته گفتار درمانی مراجعه نمائید.

اصول انتخاب رشته

در موضوع انتخاب رشته رعایت کردن یکسری از نکات و موارد مهم بسیار است و بصورت مستقیم و غیر مستقیم در شانس قبولی شما تأثیرگذار خواهد بود.

شانس قبولی افراد بر اساس قوانین پذیرش سازمان سنجش و دانشگاه های مختلف مشخص می شود. بسیاری از افراد و مشاوران متأسفانه به اشتباه این گونه فکر می کنند که چینش و ترتیب اولویت های انتخاب رشته در شانس قبولی افراد تأثیرگذار است در صورتیکه اینطور نیست. ترتیب چیدمان انتخاب های یک داوطلب تنها اولویت او را برای قبولی در رشته های مختلف را مشخص می کند. مواردی که جزو قوانین پذیرش می باشند نوع بومی گزینی رشته مورد نظر (استانی، ناحیه‌ای، قطبی، کشوری) ، سهمیه داوطلب (منطقه 1 ، منطقه 2 ، منطقه 3 ، ایثارگران 5 درصدی ، ایثارگران 25 درصدی) ، تراز و رتبه در زیر گروه ، تراز و رتبه در منطقه ، تراز و رتبه در سهمیه و همچنین میزان ظرفیت رشته انتخابی و دانشگاه انتخابی است. داوطلبان باید با درنظر گرفتن این نکات و مشورت با مشاوران با تجربه و زبده انتخاب رشته خود را انجام دهند.

 نحوه انتخاب رشته

برای انجام انتخاب رشته در سایت سنجش باید با مراحل آن آشنا شوید. معمولاً تعدادی از داوطلبان در زمان انتخاب رشته با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند. که باعث ایجاد نگرانی و استرس می‌شود. گاهاً بعضی افراد متأسفانه مواردی را نیز به اشتباه وارد می‌کنند. به همین دلیل ما در مقاله انتخاب رشته کنکور سراسری ، مراحل و نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری را توضیح داده‌ایم. همچنین در این مقاله راهنمای تصویری مراحل قرار داده شده است.

اعلام نتایج انتخاب رشته کنکور سراسری

پس از پایان مهلت انتخاب رشته، نوبت به بررسی اولویت های داوطلبان توسط سازمان سنجش می‌رسد. سازمان سنجش انتخاب‌های داوطبان را بررسی نموده و بر اساس موارد تأثیر گذار در قبولی نهائی که پیشتر در این مقاله به آن اشاره شد نتایج داوطلبان را اعلام خواهد نمود. افراد باید پس از اعلام نتایج کنکور سراسری به سایت سنجش مراجعه نموده و با وارد کردن مشخصات خود نتیجه را مشاهده نمایند.

جهت دریافت مشاوره

تماس از خطوط ثابت کل کشور: -------